7. mai 2011

Gratis babybokser

I dag har jeg hentet to gratispakker, en fra liberoklubben som de utleverer på lindex, og en babybox på apotek1. De inneholder litt forskjellige prøver på babyartikler som feks kremer, såper, bleier, ammeinnlegg, osv.

Jeg registrerte meg i liberoklubben på www.libero.no og fikk tilsendt en henteseddel i posten. Pakken kan hentes tre måneder før og tre måneder etter fødsel/termin og inneholder masse flotte liberoprodukter i tillegg til litt småhefter om produktene og barnets første måneder.


Slik ser boksen ut!


Som dere ser så inneholdt den masse fint; våtservietter, en liten toalettmappe med ammeinnlegg og babyolje, engangs stelleunderlag, lamazeleke, bleier i str. 1 og 2, engangs vaskeservietter og en liten lue i bomull.

For å få babybox'en fra apotek1 registrerte jeg meg her. Når du har registrert deg får du tilsendt en "verdikupong" på mail som du skriver ut og tar med til en apotek1-butikk. Denne boksen kan også hentes fra tre måneder før, til tre måneder etter termin/fødsel. Den inneholder masse forskjellige prøver på hygieneartikler, så den er nok veldig fin dersom du er usikker på hva slags produkter du skal bruke til småen.

En stappfull box med masse fint i...

...blant annet; et nummer av "foreldre og barn", en bok fra go' boken, pampersbleier i str. 1 og 2, våtservietter, avent ammeinnlegg, aventsmokk (i riktig farge; rosa), en body i bomull fra lindex, masse forskjellige prøver på hygieneartikler... :)

I utgangspunktet har jeg bestemt meg for å bruke hygieneartiklene (shampoo, bad, olje, zinksalve) fra neutral, mest fordi jeg har gode erfaringer av disse da de ble brukt til lillebroren min, i tillegg til at de er fri for parfyme, parabener og allergifremkallende stoffer. Men det er jo alltids greit å få litt gratisprøver som kan være i stelleveska ;) Også blir det vel liberobleier som brukes her i huset. Jeg syns passformen på libero er bedre enn pampers sine, men det varierer nok fra barn til barn - jeg har rett og slett bare best erfaring med libero fra barnehagen...

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag kan rekommendera inotyol istället för sinksalva. Sink är inte lika bra för de små rumporna och har helt klart nackdelar. På nyfött på Riksen använder de bara det. Det är det enda vi har använt till Oseas de få gångerna han varit röd.

Emilie Maria sa...

Inotyol? Er det noe man får kjøpt på apoteket? Vet om en salve der som er helt genial for såre rumper, men aner ikke hva den heter. Er det litt rosa-aktig på tuben?

Marina sa...

Du köper den på apoteket ja. Den är dyrare än vanlig sinksalva, men värd alla pengarna. Det är lite rosa på tuben ja.