23. januar 2011

Jeg har navnedag!

I dag har navnet mitt bursdag! Hurra, hurra, HUUUURRAAA!

Da jeg ble døpt for 22 1/2 år siden, var Emilie et svært uvanlig navn, i motsetning til nå. Mamma hadde falt for navnet da hun hadde gått turer i Trondheims gater og gått forbi et veiskilt som lød "Emilie Kroghs gate". Dermed var det bestemt at Emilie skulle bli mitt navn, selvom andre syns at mamma og pappa var riv ruskende gale som skulle døpe datteren sin noe sånt. Selv syns jeg at det var forferdelig å være oppkalt etter et veiskilt, og måtte bli fotografert under dette skiltet (med verdens største furteleppe) hver gang vi kjørte forbi! Jeg syns det var ytterst urettferdig at Anette skulle få klistremerker med navnet sitt på, mens det ikke fantes "Emilie-klistremerker" noen steder. Den dag i dag er jeg veldig glad i navnet mitt, og har ikke lenger vanskeligheter for å finne nøkkelringer, bamser, klistremerker eller penner med navnet mitt på. Ikke det at jeg kjøper alt dette, men det er i det minste godt å vite at jeg har muligheten. Jeg har til og meg blitt så glad i navnet mitt at jeg satt det fast på kroppen min sommeren 2008..

Og tenk så slem jeg er som har tenkt å kalle datteren min Sienna! Stakkars jente, det står ikke Sienna på noen klistremerker - ENDA! Jeg tror ikke at hun har noen navnedag engang...

4 kommentarer:

Anette sa...

Du får bestille klistremerker og lage selv da. :) Jeg har printerark vi kan printe ut "Sienna" på og stryke på bamser, t-skjorter og hva hun måtte ønske. <3

Emilie Maria sa...

Ja, jeg tenker at teknologien er så fin, at det ikke gjør noe med et litt uvanlig navn. Hun er i det minste ikke oppkalt etter en vei :) hihi..

Anette sa...

Neida, men mye annet hun kan være oppkalt etter da. Saab Sienna, Sienna i Toscana, Sienna Miller osv... :p

Anonym sa...

Vi har kalt dattera vår Cienna Elise.......og nei, finnes visst ikke noen navnedag for det navnet...men synes allikevel det var kjekt å gi et navn som ikke "alle" jenter på samme alder har:-))