5. januar 2011

Nyttårssalg og babyklærshopping

I dag tok jeg turen på Metrosenteret for å sjekke salgsutvalget. Jeg tok turen på Polarn O. Pyret hvor de hadde 30-50% på høstens nyheter. Jeg syns Polarn O. Pyret har masse fine klær, samtidig som at kvaliteten er upåklagelig. Jeg fant masse fint på tilbud og dro hjem med dette:

Body og bukse på 50%, med matchende sokker og strømpebukse på 30%. Alt i størrelse 68, slik at det er passende til høsten :)

Dette antrekket i størrelse 62 har jeg sett meg ut tidligere, og ble glad da det var på 50% i dag. Omslagsbody og kosebukse er praktisk til en liten bebitass.

En søt genser med nesehorn på, i størrelse 68. Passer til jeans og den lilla buksa på det øverste bildet :)

I går var jeg en rask tur innom Barnas hus på Strømmen, og fant dette Mexx-tøyet på 50%. Vi fører Mexx på Babyshop også, og jeg vet at det er av super kvalitet. Jeg syns buksa var veldig nydelig med snevring nederst i anklene og med den lilla heklede blomsten. Måtte selvfølgelig ha matchende genser også, begge plagg i størrelse 68.

Fine klær, eller hva? :) Mye morsommere å shoppe til lille Sienna enn meg selv.. :)

3 kommentarer:

ken sa...

du er flink vennen :)

Anette sa...

du har klart å få baby i magen du! der ser du, var så lett atte.... ;)

Ååå, de øverste klærne der så jeg også etter på polarn o'pyret idag! De var tom... :( Spørs om jeg ikke må ta meg en tur på metro jeg også gitt... :p
Men jeg fant tjukketihgts da... :)

LittleStar sa...

Var kjempefine klær du fikk handlet:)