18. januar 2011

Hvor steller du?

Vi er så heldige å få arve et veldig fint stellebord etter lillebroren min, Mathias. Han har ambisjoner om å slutte med bleier før han blir onkel for 2. og 3. gang i juni, og da fyller han også tre år - store gutten! Det er en BabyDan Tarok stellekommode, i hvitt tre. Man kan dra ut en forlenger, slik at man kan stelle i mot seg, noe som er veldig praktisk og bra for tilknytningen med barnet rundt stellesituasjonen. Jeg har i utgangspunktet egentlig sett for meg at stellekommoden skal stå på barnerommet, men etter å ha målt litt på badet, kan det se ut som om vi får plass til kommoden der. Det må da være en fordel å kunne stelle på badet, i nærheten av vann og alt - eller? Vi arver også en stor og fin badebalje og tilhørende stativ som gjør at vi enkelt kan bade lille Sienna på badet. Barnerommet er nokså stort, men om kommoden blir stående på badet, så får hun litt ekstra tumleplass på rommet sitt.

Slik ser stellekommoden ut! Bildet bak plexiglasset kan enkelt byttes ut med andre bilder. Vi arver også en matchende seng :)

3 kommentarer:

Heidi sa...

På badet!!! Idag bæsjet Filip utover alt på stellebordet... Rimelig glad vi var på badet da ja! ;)

Anette sa...

På badet;) Hadde stellebordet rett ved siden av vasken,gull det:)

Nå bruker vi ikke stellebord mer..

Marina sa...

Så fint skötbordet var. Vi har köpt skötbord som ska sitta på badkaret, så det blir i badrummet hos oss med. Smidigt med vatten i närheten. Så ska vi ha en skötbädd på bänken i tvättstugan så har vi något på den våningen med.