14. januar 2011

Vogn er bestemt, men venter på 2011-modellen

Etter å ha jobbet i tre og et halvt år på babyshop, har jeg for lengst bestemt hvilken vogn vi skal ha. Valget har falt på en Mountain Buggy Urban Jungle, og Ken selvfølgelig enig i at det er et godt valg. Pga mine tidligere ryggproblemer og nåværende bekkenløsningsplager er det gunstig for meg å ha en vogn som er lett i vekt og lett å kjøre. Med tre hjul, hvor det fremste kan være både svingbart og låst, er vogna enkel å trille, og man slipper ekstra belastning på skulder, rygg og nakke når man skal svinge og lignende. Ca de første seks månedene skal vi bruke bagen, som også er lett i vekt med bærehåndtak. Vogna blir flat, men lang sammenlagt, men det skal ikke være noe problem når vi har stasjonsvogn med stort bagasjerom :) Pappa og Mai Britt gleder seg fælt til å bli morfar og bestemor igjen, og ville gjerne spandere vogn på Sienna i fødselsgave, og det syns vi var veldig koselig!


Jeg er veldig spent på hvilke forbedringer som er gjort på 2011-modellen, og hvilke farger den kan fås i. Jeg håper at man kan få tak i bagen i lilla, men sportsdelen er nok grei å ha i en nøytral og enkel farge, enten brun eller sort. Om det ikke kommer en fin lillafarge, er kanskje rødt aktuelt på bagen. Ellers håper jeg at det er gjort forbedringer på sportsdelen når man skal endre sitte- og liggestilling, for den er litt knotete på de eldre modellene.

Da gjenstår det bare å vente i spenning på de nye 2011-modellene.. :)

2 kommentarer:

Anette sa...

De har jo hatt fargen plum før da, så satser på at de fortsatt har den. :) Vi tenkte å ha bagen i plume eller svart, og ha svart tvillingvogn. Men vi også venter på 2011-modellen... :p

Emilie Maria sa...

Men jeg vil ikke ha en bag som er mange år gammel, logoen har endret seg flere ganger siden den gang. Satser på at det kommer inn en ny lillafarge nå, siden den er såpass "in" for tiden :)