8. februar 2011

Travel uke...

Oj! Denne uka har jeg nesten ikke godt av. Nå slapper jeg av etter at det har vært noen å demontert og tatt med seg klesskapet som jeg la ut for salg i går. Fikk det vi ønsket, så det kommer godt med til neste garderobe. Det tok et par timer å demontere den, så det er godt den er ute av huset. Barnerommet er nå ferdigmalt, og det ser veldig bra ut. Blir alltid litt usikker når man ser den lillarosa fargen på kontrastveggen på en så stor overflate, men etter å ha holdt tekstilene ved siden av, så er jeg overbevist om at det blir kjempebra! I morgen blir det gulv og listing, før de går løs på vårt soverom.

Gruppefysioen i dag var veldig allright. Vi brukte mye fitnessball og balansepute, og gjorde en del tøyeøvelser. Veldig stille og rolig, samtidig som at det var mer enn nok for mitt stakkarslige bekken. Det var et par øvelser som var vonde, så da skulle man la være å gjøre de, eller gjøre de på en annen måte. Halvannen time fløøøy avgårde, og jeg gleder meg allerede til neste uke.

Ellers flyr denne uka med til masse forskjellig; kiropraktor, manuellterapeut, ordinær ultralyd, bekkenbunnsforskning på ahus, oppfølgingsmøte, osv. Må kjøpe tapet til den ene veggen på soverommet også, så det blir nok på lørdag når jeg ikke har så mange "gjøremål". Greit nok at alle disse gjøremålene ser ut som "piece of cake" for alle andre, men det er ikke bare-bare å gjennomføre alt dette med stil med et bekken som bare verker, pulserer og fysisk stopper bevegelsesmulighetene dine. Det må da være en forberedelse til morsrollen? Jeg har forstått det som at ting tar litt lenger tid med en baby i huset, i likhet med et løst og låst bekken...

2 kommentarer:

Anette sa...

Huff,vet hvordan det er (enda jeg ikke hadde på lagt nær så mange behandlinger osv som deg og søstern din;p)

når du er gravid blir du sliten, når du har en liten baby må alt planlegges,men man har mer energi på en måte.. Sånn var det med meg hvertfall,men nå gikk bekkenløsningen min over på sykehuset da ;) Selvom jeg hadde et ks og ta hensyn til i stedet.. (hehe er det ikke det ene så er det det andre;P)

Hva er det undersøkelsen på a-hus for noe? bekkenbunns-ett eller annet? :P

Får håpe bekkenet ditt ikke blir mye verre da! For da blir ventetiden laang :(

Emilie Maria sa...

Ja, babyen er på en måte belønningen for all smerten, så håper man får litt energi av det :) Får håpe at behandlingen og treningen i svangerskapet gjør at bekkenløsningen gir seg raskt etter fødsel :)

Den bekkenbunnsforskningen går ut på at de tar ultralyd av bekkenbunnen ca i uke 22 og 37, og sammenligner hvordan graviditeten kan påvirke bekkenbunnsmuskulaturen ved at de ser på vevet eller no. I tillegg får man ekstra oppfølging etter fødsel, og mest sannsynlig tilbud om opptrening av bekkenbunnen hvis man har født vaginalt. :)