2. februar 2011

Da er barnerommet under oppussing

I dag startet oppussingen av barnerommet. Det er to arbeidskarer her, som har startet rivingen av klesskapet, og panelen på den ene delen av rommet. I skrivende stund fjerner de parketten på gulvet, slik at vi kan spare den. Vi syns det er greit å gjøre det ordentlig når rommet først skal pusses opp, så vi legger varmekabler i gulvet, og forhåpentligvis så får vi lagt den gamle parketten tilbake etterpå. Vi vil jo ikke at Sienna skal fryse når hun krabber på gulvet, hihi.. Det blir gips på vegger og i tak, med malte overflater. Vi er store tilhengere av fargen lys antikk, men skal ha en kontrastvegg på den minste veggen. Jeg var en tur på maxbo i går, og fant en fargeprøve på en veldig fin lillarosa-farge.

Dette er fargen jeg har skikkelig troa på :)

Den heter Lilla Ivrig. Den er nok litt blassere på bildet enn på ordentlig.

Vi har tatt før-bilder, men kameraet ble med Ken på jobb i dag, siden han skal på fotokurs etter jobb, så jeg får ikke lagt ut bilder av rommet helt tomt, men så lenge kan dere kose dere med et bilde fra prospektet da vi kjøpte huset.

Bjelka i taket er ikke bærebjelke, så den rives naturlignok. Inni den grønne kroken blir endeveggen i kontrastfargen, hvis dere skjønner?

1 kommentar:

Marina sa...

Vad roligt att börja med renovering av rummet. Blir säkert jättefint. Jag är också så sugen på att göra iordning i barnrummet här. Men vi måste byta fönster först så är ingen vits i att göra iordning något innan :-( Blir säkert jättefint med en lila kontrastvägg.