6. februar 2011

Barnerom under progress

Her er noen bilder av barnerommet før og under oppussingen.

Bildet er tatt fra døråpningen. Skapet er partert og ligger klart for å kjøres på søplehaugen. Vi skal bruke mitt gamle klesskap fra "jenterommet" mitt hos mamma, og det skal stå på samme plass. Det blir en downlight i taket foran skapet. Vinduet er dobbelt så stort som det ser ut på bildet.

Dette bildet er også tatt fra døråpningen, og rett frem i rommet. Den grønne delen har tidligere vært en bod.

Dette skal være "sovekroken" til jenta vår. Endeveggen rett fram skal ha kontrastfarge i lillarosa. Bjelka i taket og utforingene i overgangen mellom romskille er revet, slik at det blir en helhet.

Sett ut mot gangen. Vinduet til høyre og den gamle "grønne delen" er inn til venstre. Vi rev veggene inn til stenderverket slik at Ken kunne legge skjult elektrisk anlegg. Det blir i alt 6 doble stikkontakter i veggen og 7 downlights i taket.

Den tidligere "grønne delen" av rommet.

Gleder meg til å se hvordan rommet ser ut mot slutten av dagen. Forhåpentligvis blir de ferdig med gips på vegg og i tak, og fått sparklet det første strøket, hihi.. I mens føler jeg meg skikkelig kjærring, for i dag er min plass SOFAEN! Har no sinnsykt vondt i bekkenet, på utsiden av hofta, og litt strålinger mot symfysen, og DET liker ikke Mihle altså, æsjameien.

3 kommentarer:

Anette sa...

Uff da, ikke få symfysesmerter du også... :( Jeg tror dere får mye mer for garderoben på finn.no, så det er bare å selge. ;)

Marina sa...

Så spännande. Det går undan måste jag säga. Imponerande, glädjer mig till att se den färdiga resultatet :-) Hoppas bäckenet är snällare mot dig, inget roligt med bäckensmärtor. Håll dig i ro, hur tråkigt det än är. Spara krafterna till pyntingen av rummet istället ;-)

LittleStar sa...

Gleder meg til å se når dere blir ferdige:)