6. februar 2011

Oppgradering

Vi har bestemt oss for å pusse opp vårt eget soverom siden vi er så godt igang med barnerommet. Er litt lettere å gjøre det nå som det enda ikke er noen bebis i hus, for da flytter vi senga vår inn på barnerommet når det er ferdig, så sover vi der i mens. WOHO! Blir deilig å få det overstått, når hele huset uansett blir støvet ned.

"The master bedroom" blir, i likhet med Siennas rom, med gips i vegg og tak med en stilig tapet på veggen bak senga, og de tre andre flatene blir malt med lys antikk. Downlights i tak (men ikke over senga, vi vil ikke våkne med å blendes - lært fra soverommet i blokka), og nytt gulv. Vi bytter ut garderoben som står på rommet nå - en ganske allright PAX-garderobe egentlig, men litt upraktiske løsninger, blant annet skyvedører og dust innredning. Vi får nok et par tusen for den garderoben på finn.no. Jeg har sitti på garderobeplanleggeren på IKEA.no den siste timen, og funnet ut hvordan garderoben skal se ut og hva slags innredning den skal ha. Morsomt, morsomt.

Slik skal garderoben se ut. Sortbrune dører på dobbeltskapene, og enkeltskapet i midten skal ha speildør, symmetrisk, pent og praktisk. Vi har veldig forskjellig smak når det kommer til klesskapsinnredning, så den høyre siden er min, og den venstre er Ken sin. Skapet i midten er begge sin.

Så, hva syns dere? :)

1 kommentar:

LittleStar sa...

Jeg synes det ser kjempefint ut:)