22. mars 2011

Stelleveskedilemma

Når det kommer til babyutstyr, så føler jeg at jeg hadde rimelig kontroll på hva jeg ville ha. Men når det kommer til stelleveske, har jeg sliti skikkelig, og sliter fortsatt! Aller helst skulle jeg hatt Mountain Buggy (tidligere One Tree Hill) sin original-stelleveske, men den er gått ut av produksjon, og det er fullstendig tomt på lageret.

Mine kriterier til en stelleveske er at den skal...
- Være praktisk
- Være stiv i hoveddelen, slik at den ikke "detter" sammen med en gang
- Ha skulderstropp
- Kunne brukes av Ken uten at han ser skikkelig fjong ut
- Matche den grå vogna
- Være romslig
- Ha en stellematte
- Ha flere lommer/rom
- Ha et røft stoff som ikke tiltrekker seg mye smuss
...Også bør den ikke koste mer enn 800 kroner

Jeg har tittet litt på Allerhand sine stellevesker, som blant annet kan fås kjøpt på Barnas Hus. Den ser slik ut:Men aller, aller helst, har jeg falt for denne Esprit stelleveska som jeg så på Barnevognhuset Rudo, men kun i sort med beige mønster. Det matchet ikke helt med grå vogn, så nå vurderer jeg på det sterkeste å bestille den fra Tyskland på nettet i denne fargen:

Kanskje noen har noen gode tips til en stelleveske som dekker så mange som mulig av disse kriteriene, eventuelt hva annet som kan være lurt å se etter i en stelleveske?

2 kommentarer:

Kristine og lille Emilie sa...

Sett noen av ABC sine?mener der er det vi har.

Anette sa...

Jeg var ikke så fornøyd med min.. Men dog det er bare en stelleveske ;p

Jeg anbefaler en som er stiv i hoveddelen som du sier, og jeg savnet på min at jeg kunne hekte den fast med knapper eller lignende på vogna.. for min datt litt ned så jeg sparket i den til tider..

Jeg hadde emaljunga sin som fulgte med til vogna.. Kjempefornøyd med vogna! Men ikke bagen ;) Men jeg gadd heller ikke legge noe penger i akkurat den delen ;)