8. mars 2011

Små føtter = små sokker

Etter å ha laget en oversikt over hva vi har av klær til den lille jenta vår, innså jeg at vi nesten ikke hadde noen par sokker. Jeg var en tur på hennes og mauritz og kjøpte med en del sokker i forskjellige størrelser og farger, med og uten blonder. Jeg syns de så allrighte ut, og det virker som om strikken i ankelen er stram nok, slik at de ikke bare sklir av den lille foten. MEN, så ble jeg anbefalt å IKKE kjøpe h&m-sokker til bebisen fordi strikken blir slapp veldig fort, noe som gjør de ubrukelige. Det satt meg litt i tankeboksen, og siden jeg ble anbefalt sokkene fra Lindex kjøpte jeg inn noen par derfra i dag. Ellers vet jeg at sokkene fra Baby Shop med merket MP er veldig fine da de har en stram og holdbar strikk i ankelen, men dette blir igjen en helt annen prisklasse.

Vil jo helst unngå at sokkene bare sklir av slik at lillejenta fryser på føttene sine... Så jeg tenkte kanskje at noen hadde noen tips om hva slags sokker som funker og ikke funker til bebitasser?

3 kommentarer:

Anette sa...

Jeg er fortsatt veldig enig i at Lindex-sokkene er klart bedre enn H&M. De holder seg bedre etter tromling også. Også er erfaringen min at dersom du skal ha tykke sokker så må du kjøpe MP, da detter alle andre av...

Emilie Maria sa...

MP er helt klart noe for seg selv, men det er mye med 50 kr for et par sokker. Tror jeg returnerer h&m-sokkene og heller kjøper Lindex eller MP-sokker.. :)

Marina sa...

Hk sockar ramlar bara av ja. Jag tycker att de lite tjockare strumporna med lite frotteaktig insida är bäst, de ramlar inte av. Men eftersom du får baby mitt i sommaren så blir kanske det för varmt. Långt skaft är i alla fall att rekommendera, knästrumpor. Supersöt klänning förresten, hon kommer vara jättefin på min födelsedag ;-)