21. august 2010

Drømmesofaen er bestilt!

Som de fleste tenker, så er sofaen stuas midtpunkt. Det er der man sitter sene kvelder, snakker sammen, ser en god film eller inntar et godt måltid. Nå som vi har kjøpt oss hus, så er det klart vi skal ha ny sofa også. Vi hadde noen kriterier; det skal være plass til mange personer - minst 8. Det skal være en hjørnesofa og den skal ha en chaiselong. På chaiselongen skal det selvfølgelig være plass til to personer ved siden av hverandre - kjærestekrok heter det. Den skal være mørk grå/sort. Tidløs. Grov tekstur i stoffet, men ikke for grov. Moderne, rette linjer. Og selvfølgelig så skal den være veldig god å sitte og ligge i. Vi fant flere sofaer, men alle var selvfølgelig utgående vare og umulig å bestille, i tillegg til at utstillingsmodellene var speilvendte og ikke var mulige å skru om.

Så, i går dro vi på Living på Lørenskog for å ta en titt på sofaer, og der fant vi en vi falt pladask for. Den fylte ut alle kriteriene, og var mulig å skaffe i akkurat det stoffet og den fargen vi ønsket. Merket heter Modern Living, og er en modulsofa, så man kan da bygge sofaen slik man selv ønsker den. Og med litt flaks, så var den til og med 15% avslag på denne modellen.

Utstillingsmodellen så rimelig tøff ut, men vi gjorde den litt om, da den ble for bred for den nye stua vår. I tillegg ønsket vi en to-seter med armlener istedenfor endeavslutning på den ene siden. Det er litt blått i stoffet, noe som gjør at det blir litt spill i fargene, fargen heter Murad Antracit. I like it! :)

Leveringen er om 8-10 uker, så det passer veldig bra, da vi flytter om akkurat to måneder. Nå er vi på jakt etter et kvadratisk sofabord i brunt/sort.

Ingen kommentarer: