17. januar 2013

Statusoppdatering, 28+3

Termin: 11. april 2013
På vei: 28+3
Igjen til termin: 12 uker
Kjønn: Gutt
Utålmodig: Nei
Navn: Philip
Vektøkning: +3,9 kg
Strekkmerker: Kun de som kom på overtid med Sienna...
Hevelser og vann i kroppen: Nei
Hodet ned: Sparker mest på høyre side av magen hvertfall, og merker til stadighet en rumpe som er under ribbeina på høyre side, akkurat slik Sienna lå mest det siste trimesteret
Babyens sovemønster: Masse våkentid, syns jeg. Gir livstegn når jeg våkner, holder på med jevne mellomrom gjennom hele dagen, og ganske bajjas på kvelden og ved leggetider.
Tungt: Nei. Tyngre skal det bli!
Om fødselen: Gleder meg!
Hode festet: Nei
Barnerom: Begynner å stresse litt, men planen er klar - må bare få igang han derre samboeren min. Gardiner, pyntepute, interiørstæsj som hvite stjerneknagger og -kleshengere og diinglisar høydemåler, og 2 sengesett til vugge/vogn (som vi kommer til å bruke før Sienna vokser ut av sprinkelsenga si) er kjøpt inn.
Utstyr: Begynner å få skikkelig kontroll nå, og det er DEILIG! Den siste uka har jeg fått kjøpt inn, og bestilt, masse. Mountain Buggy Duo i brun er bestilt på vognimport, og skal hentes om ca 1 mnd. Brun bag til søskenvogna er kjøpt billig på finn.no. Har kjøpt inn blå og hvite vaskekluter, blå gulpekluter, har mange helsetepper, Lillelam ullpledd, og litt klær til starten. Ellers så har vi stellebord, balje med stativ, singlevogn med bag, vippestol, bilstol, babygym, masse leker, vugge, og masse annet etter Sienna.
Mangler av utstyr: Ønsker oss Rørospledd i turkis med hjerter på, tripp trapp newborn set (har stolen), juniordyne, og sengesett fra Sebra i blått patchwork. Trenger endel klær i str 62 og oppover, men er forferdelig vanskelig å vite hvordan været blir i april, mai, juni, så... Ellers trenger vi bilstolspeil, "da jeg var liten"-bok i blå, stelleveske, regntrekk til søskenvogn, tinkafu myggnetting med blå kroner på, stellematte, vognleker, lammeskinn og en vogndyne til. Får ta litt etter litt.
Sulten: Som vanlig
Matkick: Nei
Plager: "Kun" bekkenløsning og bekkenlåsning
Melk i brystene: Hvis jeg klemmer
Søvn: Sover godt, men kunne gjerne sovet mer
Humør: Bra
Sykehusbaggen: Pakkes i april. Og denne gangen må jeg jo faktisk pakke en liten koffert til Sienna også, siden hun må være hos noen de første dagene vi er på sykehuset.
Høygravid: Ikke før 2. mars - men det er sannelig ikke lenge til, bare 1,5 mnd! Grøss og gru!
Neste kontroll: Ahus 23/1, Lundring 28/1, Jordmor 7/2, Legen 6/3.

2 kommentarer:

Anette sa...

Ikke kjøp inn alt du trenger da, for tante må få lov til å kjøpe noe hun også. :)

Emilie Maria sa...

Som du ser, så står det hva vi ønsker oss ;)