27. februar 2013

Statusoppdatering, uke 34+2

Termin: 11. april 2013
På vei: 34+2
Igjen til termin: 6+1
Kjønn: Gutt
Utålmodig: Tja, nei..
Navn: Philip
Vektøkning: +5,6 kg
Strekkmerker: Ingen nye, og har fortsatt litt å gå på
Hevelser og vann i kroppen: Ja, litt i beina. Holder det litt i sjakk med støttestrømper.
Hodet ned: Ja, heldigvis. Ikke snu deg!
Babyens sovemønster: Litt våken på morningen, kun for å bekrefte at han lever. Og veldig våken fom 14-tiden, litt stille under middagslaging-tid, og supervåken og veldig aktiv på kvelden. Hikker sånn ca etter hvert måltid.
Tungt: Begynner å bli tungt nå, men ikke pga at magen er så stor, men fordi jeg har masse kynnere, og vanskelig å bøye, osv.
Om fødselen: Gleder meg!
Hode festet: Hodeleie, bevegelig
Barnerom: Rommet er malt, skap og sittebenker er montert. Mangler bare å male vinduskarmen og få hengt opp ting egentlig.
Utstyr: Singlevogn har vi, søskenvogn er bestilt, vippestol, babygym, tripp trapp-stol, badebalje og det meste er egentlig i hus fra før av. Trenger en del klær, men vanskelig å si mtp hvordan været er i april, mai osv.
Mangler av utstyr: Ønsker oss Rørospledd i turkis med hjerter på, juniordyne og sengesett fra Sebra i blått patchwork. Trenger endel klær i str 62 og oppover. Ellers trenger vi bilstolspeil, "da jeg var liten"-bok i blå, stelleveske, regntrekk til søskenvogn, tinkafu myggnetting med blå kroner på, stellematte, vognleker, korthåret lammeskinn. Får ta litt etter litt.
Sulten: Som vanlig
Matkick: Nei, eller gule epler er veldig godt, men er ikke helt ille enda.
Plager: "Kun" bekkenløsning og bekkenlåsning
Melk i brystene: Hvis jeg klemmer
Søvn: Sover godt, men kunne gjerne sovet mer
Humør: Bra
Sykehusbaggen: Pakkes i april. Og denne gangen må jeg jo faktisk pakke en liten koffert til Sienna også, siden hun må være hos noen de første dagene vi er på sykehuset.
Høygravid: Om 4 dager!!
Neste kontroll: Legen 6/3, jordmor 12/3, ahus 22/3.

Ingen kommentarer: