13. oktober 2011

Jenterommet

Jeg har aldri fått somlet meg til å legge ut helhetsbilder av rommet til Sienna etter at det ble helt ferdig. Og nå som hun er ute av magen kan man jo dekorere litt mer med bilder og lignende også, så da blir det mye mer personlig og kos. Tekstilserien som er brukt på rommet er fra Baby Dan og heter "Farm pink". Jeg bestilte metervare og sydde gardiner, putevar og rammet inn litt av tekstilene i ramma over senga. Interiørserien (kleshengere, bokstøtter, knagger, speil, klesklyper, høydemåler og sparegris) heter JaBaDaBaDo. Jeg bestilte de på lekmer.no, men det kan også kjøpes på blant annet Sprell.

Fine, fine bokstaver som Sienna fikk av tante Anette på babyshoweren.

En veldig dekorativ løsning, slik at vi får vist frem alle de fine kortene Sienna har fått i forbindelse med fødsel og dåp. Vaieren er kjøpt på IKEA, helt genialt og billig! Prikken over i'en.

MALM-kommode fra IKEA.

Baaabyantrekk

Gardinene sydde jeg i mars-tider. Ringene (opphenget) og gardinstanga er kjøpt på Princess.

Sovekroken. Bokstavene på veggen har jeg bestilt på panduro.no og malt med hobbylakk.

Barnehagesekken henger allerede klar full av turutstyr som hun fikk av tante Anette og co til dåpen. Bunaden er kjøpt på name it, og den skal hun ha på seg på navnefesten til Anine.

Kontrastvegg med fargen "Lilla Ivrig", EXPEDIT-bokhylle, 2 LACK-hyller og RIBBA-rammer. Og den fiiine minneramma.

Da Sienna var 1 måned gammel tok vi hånd- og fotavtrykk. Dette settet kjøpte jeg på Babyshop for 199,- og vi ble veldig fornøyde med resultatet. Materialet er en slags fiberleire og man kan prøve å ta trykk så mange ganger man vil, ved å kjevle den flat om og om igjen. Det synes ikke så godt pga lyssettingen på bildet, men det er et veldig fint minne, og med bilde i midten. Jeg har dekorert med bordkortet fra dåpen.

Litt diverse som Sienna fikk til dåpen sin, så fint atte :)

1 kommentar:

KAYSO sa...

åh, for et fantastisk nydelig rom! Du er skikkelig flink og kreativ! Holder på å innerede rom selv, men det blir ikke så pent som dette. Tror jeg skal kjøpe slike bokstaver hos panduro og male navnet til gullet som kommer jeg også! Ble kjempestilig!:)

KOselig blogg du har her :)