12. oktober 2011

Sienna Maries minneramme

Jeg ble, som mange andre, inspirert her i bloggeverden til å lage ei minneramme til Sienna Marie. Jeg lagde den ferdig før dåpen hennes som var den 4. september 2011, og ble veldig fornøyd. Dette brukte jeg:

- RIBBA-ramme fra IKEA, 50x50 cm, 4 cm dyp
- Hentesettet (sparkebukse, body og lue)
- Tøfler
- Litt tekstil som ble brukt på Siennas rom
- Nyfødtbilde
- Ultralydbilde
- Magebilde
- Sløyfa som hun fikk i håret på sykehuset
- Navnebåndet fra sykehuset
- Fødselsannonsen
- Den første smokken
- Navnelappen som var på baljesenga hennes på sykehuset
- Bilde av Sienna og pappa
- Bilde av Sienna og mamma
- Bilde av Sienna i hentesettet
- Papir til bakgrunnen
- Blomster til dekorasjon (samme som ble brukt til bordkortene på dåpen)
- Limpistol
- Dobbeltsidig "limteip"
- Bokstaver

Jeg har kjøpt arkene, dekorasjonen og bokstavene på Panduro og Bikuben. Til å begynne med måtte jeg bli enig med meg selv om hvordan komposisjonen skulle være, og det er ikke alltid bare-bare. Etter en ukes tid, ble jeg litt enig med meg selv. Først startet jeg med å lime arkene som bakgrunn på plata som er i ramma, jeg brukte to forskjellige design. Jeg brukte limpistol for at det skulle sitte godt. Deretter limte jeg på hentesettet med limpistol. Hvis man ønsker å bruke klærne i senere tid, anbefaler jeg å evt bruke stiftemaskin, men det ønsket ikke jeg. Etter det limte jeg på resten, brukte teiplimet til alle papirting, og limpistol til tekstilene, smokken ol.

Minneramma henger nå pent og pyntelig på rommet til Sienna, og jeg vurderer nesten å lage en til meg selv også (jeg har hentesettet mitt + masse annet liggende)... Et veldig fint minne som er tidløst og dekorativt. Også er det veldig deilig å være litt kreativ innimellom.

3 kommentarer:

Marina sa...

Wow jag är imponerad <3 Kommer du hit och hjälper mig också eller ;-) Så där kreativ är verkligen inte jag. Jag kan sticka något till Sienna istället. Håller med om att det är ett fint minne, tror jag måste leta fram alla saker jag vill ha i minneramen så har jag kommit ett steg rätt i alla fall

Kristine sa...

Den var kjempefin! Har også tenkt til å lage sånn :) Håper den blir like fin den jeg lager! :D

Anonym sa...

hvor har du kjøpt bokstavene?