9. august 2011

Kosedag med Anette og Anine på besøk

I 12-tiden i dag kom Anine og Anette til oss, og vi tok beina fatt og gikk til Lillestrøm, noe vi brukte ca 2 timer på - en fin tur! Men neste gang går jeg ut i fra at Anette husker regntrekket til vogna til Anine, og at Anette og jeg husker regntøy til oss selv. Heldigvis var det ikke store skuren som kom... Vi gikk en tur innom name it, før vi tok en koselig og god lunsj på "pikene på torvet" i Lillestrøm. Da lunsjen var ferdig hørte vi det største tordenbraket, i tillegg til at det plutselig ble veldig mørkt (grunnet mørke skyer), så da ringte vi Ken, slik at han tok med begge babysetene og hentet oss. Takk og lov for at vi ikke har STORE barnevogner, for vi fikk begge i bagasjen uten problemer. Det ble litt dårlig plass til Anette imellom setene bak, men det gikk fint. Da vi kom hjem HØLJA det ned, så det var jammen godt vi ikke tok beina fatt på hjemturen også.

Vi spiste gode bakevarer og drakk litt cappuccino, og jentene kosa seg på leketeppet sammen, før de begge sovnet på gulvet etter at de hadde "slått til" hverandre noen ganger - søtingene. Anette og Anine dro hjem kl 21:30, etter en enkel fiskepinner-middag. Og sannelig fikk vi ikke tatt det første smilebildet av lille, søte Anine også. Her er et lite bilderas fra dagen i dag.

Sienna og tante har det morsomt.

Sienna syns at tante Anette er veldig rar..

Anette hadde litt dårlig plass i bilen på vei hjem igjen, mellom begge babystolene.

Masse flotte bilder av kusinene som "leker" litt på leketeppet, før de sloknet begge to (som dere ser på bildet nederst i hjørnet.

Anine smiiiiiler også :)

1 kommentar:

Anette sa...

Søte jenta mi som endelig smilte når et kamera var tilstede! :D Vi har noen søte bebiser altså, søstern. <3