6. april 2013

God helg!

5 dager til termin i dag, 16 dager til overtidstermin! Vi startet helgen på en herlig måte - alle sov til 09:20, slumra i senga med Sauen Shaun på netflix på iPhonen. Det er slik vi starter kosehelgene! Deretter ble det storfrokost med "æjj æjj" (egg egg) og "bø" (brød), før vi heiv oss avgårde til babysvømmingen. Det er alltid stas, og Sienna er glimrende i vannet, og ligger med en pølse under brystet og svømmer rundt helt på egenhånd. Kjempeflink!

Sienna sover nå for første gang i nyvogna (søskenvogna), da den andre er gjort om til bagvogn, og vi har skaffet en barnehagevogn som står fast i barnehagen. Sovna på ett blunk, som alltid! I går gikk vi hjem fra barnehagen, alle tre, og da ble det etterhvert mer effektivt å sitte på pappas "hooo-e" og dra i "hååå-e". Deilig nå som snøen smelter og vi så smått kan ta i bruk vårtøyet, skifte ut voksiposen med fleeceposen, ol.

Lurer på om Philip holder samme aktivitetsnivå i kveld, som de siste kveldene. Dersom det ligger noe i ordtaket "stille før stormen", så kommer han ikke med det første hvertfall, høhø.. Tror han borrer seg lenger ned, for makan til stikninger og nedpress har jeg ikke hatt tidligere. Bråvåkner av at jeg skvetter til midt på natta fordi det iler og stikker langt nedi underlivet/bekkenet...

I kveld blir det pappapizza nedi veien, og Ken fikser ostekake til dessert!

Legg til bildetekst
N

Ingen kommentarer: