8. juli 2013

Sienna 2 år

I dag er vår fine Sienna 2 år. Fredag 8. juli 2011 kl. 03.07 kom Sienna til verden, og i dag har vi feiret hennes andre bursdag!

Vi startet dagen med at pappa, mamma og lillebror vekte bursdagsbarnet kl. 09 med bursdagssang, kake og pakker på senga. Hun blåste lyset, og fikk stor-jente-seng, sengesett og melaminservise med bestikk. Ikke ofte man får spise kake FØR frokost!

Etter soving pyntet vi kaka, og da havnet vel halvparten av nonstopen på kaka, og halvparten i magen ♥♡ Alt er lov når man har bursdag.

Kl. 16.30 var det bursdagsselskap med familie, og vi ble tilsammen 12 voksne og 6 barn. Sienna fikk ferdigmontert sandkasse med sand, sandkasseleker, balansesparkesykkel med sete, penger til piknikbord, håndball, knebeskyttere og fine klær. Etter å ha åpnet en utelekebil var det ikke så spennende med de andre gavene lenger, så vi måtte åpne i etapper, hihi.. Vi koste oss med pølser,  brus, kaffe og kaker ute i strålende vær.

Dagen ble avsluttet litt senere enn kl. 21 - i ny stor-jente-seng! Etter noen få minutter var det ei lita jente som stod ved trappegrinda og ropte på mamma, hihi.. Da hadde dukkestolen på finurlig vis havnet oppi senga. Hun stod opp omtrentlig fire ganger før hun sovnet. Ingen protester, men veldig rart å ikke sove i sprinkelsenga lenger. Veldig koselig å kunne sitte på sengekanten å stryke henne på kinnet og over håret mens vi snakker eller synger. Det var ikke like enkelt med den kontakten i sprinkelsenga. Mammahjertet smeltet ekstra mye da den ferske toåringen stryker mamma på kinnet leeenge og sier "mammaen min".. ♡♥♡

Gratulerer med dagen, lille jenta mi! Elsker deg!

Ingen kommentarer: