9. september 2011

Sienna 2 måneder, og bloggtørke på hu mor

Ja, nå er det ganske lenge siden jeg har blogget litt. Jeg har jo egentlig en hel haug og blogge om, for jeg skulle gjerne foreviget hvert eneste sekund med lille Sienna. Hun er bare helt fantastisk! Sover mellom 9 og 11 timer sammenhengende hver natt, stortsett 10 timer. Utrolig godt å slippe å amme iløpet av natta. Når hun omsider våkner, ligger hun i vugga si og stråler som en sol og smiler. Ammingen går fortsatt supert, og veiinga i går kunne bekrefte at hun får i seg mer enn nok, og veldig god melk. Hun ble to måneder i går og veide 6950 gram, og vår uoffisielle måling her hjemme viste 62 cm - store, fine jenta vår. Vi har beveget oss så smått over i 68-skuffen, men noe er selvsagt litt stort - varierer sånn fra merke til merke. Ellers så deler Sienna mer enn gjerne ut mange smil, og prater som bare det så lenge man har øyekontakt med henne. Hun har også funnet hendene sine, og de er SUPERGODE å sutte på..

Jeg skal prøve å få lagt ut litt bilder fra dåpen hennes som var på søndag, den 4. september. Det var en veldig fin dag, og alt gikk som smurt, bortsett fra at vi kjørte over iPhonen min med bilen på slutten av dagen, etter at den hadde liggi en halvtimes tid på bakken i regnet - MEN den funker faktisk enda, utrolig nok, bare knust glasset foran, skjermen overlevde tilogmed. Nok om det, nå er det helg, og da skal Ken, Sienna og jeg kose oss supermye :)

1 kommentar:

Marina sa...

Sötisen. Så skönt att hon växer så bra. Fin viktuppgång, glad unge som sover bra, det måste väl vara alla tecken som man kan ha för att bebisen mår bra och har det helt super <3